Tradicija duga 40 godina


Kompanja "Angela d.o.o.", jedna od vodećih privatnih kompanija u oblasti proizvodnje kvalitetnih i ekonomičnih papuča i klompi, osnovana je 2001. godine u Distriktu Brčko. Od male radionice za proizvodnju đonova pod imenom "Najlon" u Republici Srbiji, vrijemenom je nastala kompanija sa oko dvije stotine zaposlenih, koja koristi najsavremeniju tehnologiju i mašine proizvodeći kvalitetne modele papuča i klompi.

Naša kompanija danas uspješno posluje i prisutna je u cijelom svjetu sa svojim robnim markama "Aleksandar", "Angela" i "Alena", zauzimajući visoku poziciju u kategoriji proizvodnje ekonomičnih programa obuće. Vrlo visok procenat izvoza u zemlje EU, više od 80%, potvrđuje kvalitet i uspješnost našeg rada.

Renome i dobru reputaciju među poslovnim partnerima i našim cijenjenim korisnicima stekli smo zahvaljujući kontinuiranom kvalitetu proizvoda i stalnim uvođenjem inovacija u tehnologiju i dizajn. Za višegodišnju lidersku poziciju zaslužni su optimalan odnos visokog kvaliteta i ekonomičnih cijena papuča i klompi "Angela".

Prisutni smo na svim važnim sajmovima i izložbama širom Evrope, a naše trajno poslovno opredeljenje je da idemo u korak sa trendovima u oblasti proizvodnje ekonomičnih papuča i klompi, namjenjenih najširem krugu korisnika.

Angela d.o.o. je 100% u privatnoj svojini, sa sopstvenim proizvodnim kapacitetima, zajedno sa kompanijom "SZOPR Aleksandar", smještenom u Republici Srbiji.

Zašto "Angela"


  • Proizvodimo papuče i klompe na najmodernijim italijanskim i njemačkim mašinama za livenje anatomskih đonova od PVC-a i poliuretana.

  • U mogućnosti smo da osnovne modele papuča i klompi prilagodimo vašim specifičnim potrebama i ukusu.

  • Koristimo italijanske materijale – kožu, vještačke materijale i najkvalitetniju tkaninu (štof).

  • Materijali i boje obuće su stvar izbora naših cijenjenih kupaca - Vi ih birate!

  • Mogućnost dostave robe u najkraćem roku, u BiH i inostranstvu.